yazar adı gereklidir!

göster şifre gereklidir!

şifreni mi unuttun?

yazar adı gereklidir!

e-mail gereklidir!

göster parola gereklidir!

12 + 7 =

şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdaki bölgeden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz!

e-posta gereklidir!

girişe dön

kapat

Gizlilik Politikası

  • gizlilik politikamızı, 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu (“kvkk”) kapsamındaki gereklilikler çerçevesinde https://gsusozluk.com/’ a (“gsü sözlük”) internet sitelerimiz ve yayınladığımız uygulamalar aracılığıyla erişirken ve gsü sözlük’ü kullanırken sağlayacağınız kişisel verilerinizin korunması hakkında sizi aydınlatmak amacıyla oluşturduk.

  • gsü sözlük’teki hesabınızı kullanırken doğrudan paylaştığınız e-mail ve benzeri verilerle otomatik olarak elde edilen görüntülediğiniz sayfalar, ziyaret süreleriniz gibi log bilgileri, çerezler vasıtasıyla elde edilen bilgiler, konumunuz, tarayıcınızın tipi ve dili, cihazınızın modeli gibi verilerinizi ürün ve hizmetlerimizi sağlayabilmek için gereken süre boyunca saklıyoruz. yer sağlayıcı olarak yasal yükümlülüğümüz gereğince gsü sözlük’teki hesabınızı kullanırken otomatik olarak elde edilen ip bilgilerinizi yasal süre boyunca saklıyoruz.

  • gsü sözlük’te bir hesabınız olmaksızın veya gsü sözlük hesabınıza giriş yapmaksızın gsü sözlük’ü ziyaret etmeniz ve kullanmanız durumunda otomatik olarak görüntülediğiniz sayfalar, ziyaret süreleriniz gibi log bilgileri, ip bilgileri, çerezler vasıtasıyla elde edilen bilgiler, konumunuz, tarayıcınızın tipi ve dili, cihazınızın modeli gibi verilerinizi anonim olarak ürün ve hizmetlerimizi sağlayabilmek için gereken süre boyunca saklıyoruz.

  • kişisel verilerinizi, kvkk, 5651 sayılı internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında kanun, 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu, 5237 sayılı türk ceza kanunu başta olmak üzere ilgili diğer mevzuat kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla bu gizlilik politikası ve kvkk’ya uygun olacak şekilde işliyoruz.

  • verilerinizi, türkiye’de ve yurtdışında bulunan sistemlerimizde saklayabilir, ölçüm ve analiz ile reklam ve hedefleme konusunda destek aldığımız yerli ve yabancı 3. kişilerle size daha iyi ve daha kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmak için anonim olarak paylaşabiliriz.

  • kvkk’nın 11. maddesi kapsamında bilgi@gsusozluk.com adresine kayıtlı elektronik postayla başvurarak kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kvkk’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, düzeltme, silinme ve yok etme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

  • gsü sözlük’te bulunduğunuz süre boyunca tarayıcınıza çerezlerin ve buna benzer unsurların yerleştirilmesi söz konusu olabilir. ayrıntılı bilgi için lütfen çerez politikamızı ziyaret ediniz.

  • gizlilik politikamızdan kaynaklanacak her türlü uyuşmazlığın çözümünde türk hukuku uygulanacak olup; ihtilafların hallinde istanbul merkez (çağlayan) mahkeme ve icra daireleri yetkilidir. gsü sözlük(site) adına ihtilaflarda galatasaray üniversitesi’nin çok değerli gönüllü hukukçu mezunları yetkilidir.

  • gizlilik politikamızı, size herhangi bir bildirimde bulunmaksızın güncelleyebiliriz. bu nedenle; gizlilik politikamızı belirli aralıklarla yeniden gözden geçirmenizi öneriyoruz.

  • gizlilik politikamız en son 05.08.2020 tarihinde güncellenmiştir.
gsusozlukcom gsusozluk